Kantoor

TrafficVision is in 2007 gestart door 2 afgestudeerden van de Universiteit Twente. Samen met twee ict-managers met meer dan 10 jaar ervaring vormen zij de ruggengraat van TrafficVision. Het is een daarmee een jonge en dynamische organisatie in de internet marketing Branche, die toch al wel de klappen van de zweep kent. Het bedrijf is opgestart vanuit de overtuiging dat wij een meerwaarde kunnen leveren aan klanten op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Wij zien dat de concurrentie steken laat vallen die voor u als 'internet ondernemer' zo belangrijk zijn.

Sinds het opstarten van TrafficVision gaat het voortvarend met onze organisatie. De organisatie is zowel in grootte als omzet sterk groeiende en de eerste vacatures zijn inmiddels gevuld. Met een gedreven team verlenen wij succesvol diensten aan tientallen klanten variƫrend van klein tot zeer groot. (Zie ons portfolio of referenties)

In de internetbranche gaat tijd hand in hand met verandering. TrafficVision realiseert zich dit en heeft zich daarom scherpe en ambitieuze doelen gesteld. Wij zullen onze kennis en techniek continue verbeteren, zodat wij resultaten ook op lange termijn kunnen blijven garanderen. Ook gaan wij voor significante uitbreiding van de organisatie. Wij streven naar een jaarlijkse verdubbeling van de omzet en een internationale marktpenetratie met als doel in 2015 in 5 landen operationeel te zijn.