KantoorOntstaan TrafficVision

TrafficVision is in 2007 ontstaan op de Universiteit Twente in Enschede. Waren we in 2008 nog met 2 mensen, inmiddels is het team flink uitgebreid.

Het huidige team van TrafficVision bestaat uit 7 ervaren consultants op het gebied van website optimalisatie.

 

Specialisme in Website Optimalisatie

Wij hebben specialisten in onder andere de volgende onderwerpen:

Met dit dynamisch team ondersteunen wij organisaties in Belgie en Nederland in de zoekmachine marketing. Onze grote ambitie is verweven in de strategie en werkwijze van onze bedrijfsvoering. De kwaliteit van ons product achten wij uiterst belangrijk.

Het samenbrengen van het 'juiste aanbod' bij de 'juiste vraag' op het 'juiste moment' vereist kennisintensief maatwerk. Op dit maatwerk zal door de 'europeanisering' en globalisering een steeds grotere druk gelegd worden. Dit gepaard met de snelle, continue doorontwikkeling van het internet, maakt zoekmachine marketing tot een ambacht: een ambacht met innovatieve uitdaging.

Maatwerk en resultaat durven wij met onze klanten af te spreken. Vele jaren van technische ontwikkeling en analyse liggen hieraan ten grondslag. Wij bieden ons aan als vooruitstrevende specialist in de zoekmachine marketing. De klant staat bij ons centraal en daarmee ook onze dienst, uiteraard tegen een scherpe prijs: wij leveren 'value for money'.