Waarom kiezen klanten voor TrafficVision

Boeken van goede resultaten. Wij boeken goede resultaten voor het webdesign en ook de vindbaarheid in de zoekmachines.

Kennis van de markt. Wij hebben al voor vele honderden klanten gewerkt. In welke branche u ook werkzaam bent, dus kans is groot dat wij al eerder in deze branche actief zijn of zijn geweest.

Ongebonden aan een specifieke technologie. Wij werken met alle CMS-systemen, browsers, mobiele apparaten, CRM systemen, hostingplatformen en databases.

Expertise. Jarenlange ervaring brengt veel kennis met zich mee. Ook geven wij clinics, lezingen en trainingen die goed bezocht worden. Wij kennen de regels die Google stelt aan het ontwerp (en onderhoud) van websites. Die regels zijn erg belangrijk en wij houden ons strikt aan de regels die Google stelt.

Wij vinden focus erg belangrijk. Wij willen niet overal goed in zijn. Wij hoeven ook geen prijzen te winnen voor onze eigen website. Onze klanten komen naar ons toe voor onze 5 diensten , nl:

Team van TrafficVision

Het team van TrafficVision bestaat uit professionals en consultants die elk hun eigen expertise hebben. Afhankelijk van de eisen en wensen van de klant, wordt een team van experts samengesteld. Elke klant heeft zijn eigen eisen en wensen. Geen klant is hetzelfde De samenstelling van elk team is dus uniek.

Geschiedenis

Wij zijn sinds 2006 actief op het gebied van online marketing, in de breedste zin des woords.

Onze waarden en opvattingen

  • Wij stellen het belang van de klant voorop. Het belang van de klant is bijna altijd te drukken in geld. Wij vinden het zeer belangrijk dat de klant geld verdient aan onze inspanningen. Daarmee creĆ«ren wij een lange termijn relatie met onze klanten, opdrachtgevers en partners.
  • Onze consultants kiezen hun eigen werkplek. Niemand is verplicht om naar een gezamenlijk kantoor te reizen. Hierdoor wordt de reistijd beperkt en kunnen onze consultants zich maximaal focussen op het behalen van successen voor onze opdrachtgevers.
  • Wij maken geen reclame voor ons zelf. Onze opdrachtgevers komen altijd 'via-via'. De beste reclame die wij krijgen is door de verhalen die onze klanten vertellen aan anderen.

Wat onze klanten mogen verwachten

  • Samenwerken met professionals die branche- en marktkennis hebben en zich voor de volle 100% verdiepen in de eisen en wensen van de klant.
  • Goede Return on Investment (ROI)
  • Vertrouwelijke informatie blijft strikt vertrouwelijk

Wat wij verwachten van onze klanten, opdrachtgevers en partners

  • dat onze klanten serieus werken aan het verkrijgen van marktaandeel in hun branche
  • dat onze klanten bereid zijn om gevraagd (en ongevraagd) advies serieus te overwegen en op te volgen
  • dat onze klanten vragen beantwoorden die onze consultants stellen
  • dat onze klanten feedback geven, zowel positief als ook negatief.