Gebruiksvriendelijkheid verbetert uw website

Via de gratis masterclass usability en conversie optimalisatie kunt u meer bezoekers trekken die echt iets willen kopen! Een belangrijk onderdeel voor klantvriendelijkheid is dat uw site snel en gemakkelijk valt te gebruiken. Het moet voor de bezoeker direct helder zijn wat er te koop is en hoe de bestelling kan worden afgerond. De klant moet minimale handelingen doen om werkelijk de aankoop geregeld te hebben. Houd daarbij de website simpel, overzichtelijk en helder zodat de consument exact weet waar men aan toe is. Hoe u voor uw webshop de gebruiksvriendelijkheid kunt vergroten leert u binnen de gratis masterclass usability en conversie optimalisatie. Volg de tips en adviezen zodat uw webshop beter scoort!

Beperkt aantal plaatsen
Let op: deze clinic wordt slechts een keer per kwartaal gegeven en er zijn slechts 25 plaatsen beschikbaar. Voorkom teleurstelling en meld je snel aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte zodra een nieuwe clinic zal plaatsvinden.

 

Meer bestellingen en conversie bereiken

Uw site dient zodanig ingericht te zijn dat de bezoekende klant overgaat tot een bestelling. De conversie factor is daarbij de mate van hoe vaak de site wordt bezocht ten opzichte van het aantal werkelijk uitgevoerde en afgeronde bestellingen. Het geeft inzicht in de aantrekkelijkheid voor de bezoekers van uw website, waardoor uw onderneming goede winsten kan draaien. Uiteraard kunt u uw site hierop ontwerpen door de gratis masterclass usability en conversie optimalisatie te volgen.   

Gratis masterclass usability en conversie optimalisatie doen

De masterclass usability en conversie optimalisatie geeft u als website beheerder de mogelijkheid om meer klanten te bereiken waardoor meer aankopen worden gedaan. De combinatie van meer bezoekers trekken, overzichtelijke informatie voorziening en het eenvoudig kunnen doen van aankopen zorgt ervoor dat er meer wordt verkocht. Trek uw voordeel door de gratis masterclass usability en conversie optimalisatie te doen zodat uw resultaten verbeteren.