Disclaimer per september 2013

Inhoud website

TrafficVision doet haar uiterste best om alle gepubliceerde inhoud van deze website zo goed mogelijk te controleren op fouten. Het is echter mogelijk dat er (kleine of grote) fouten zijn gemaakt bij het vervaardigen van alle teksten. U kunt daarom geen rechten ontlenen aan de inhoud van de website van trafficvision.nl.

Deskundig advies

De website is niet bedoeld als vervanging voor deskundig individueel advies.

Links naar Derden

Tevens doet TrafficVision haar uiterste best om slechts links naar andere website op te nemen die van goede kwaliteit zijn. De kwaliteit van de websites van 'derden' kan echter fluctueren in de loop der tijd, net zoals de opbouw van die websites. Daarom kan TrafficVision niet garanderen dat de links naar derden altijd werken en dat de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt altijd up-to-date en accuraat is. U kunt daarom geen rechten ontlenen aan de inhoud van en linkjes naar deze website(s) van derden.

Aansprakelijkheid

TrafficVision kan niet aansprakelijk worden gesteld door (gevolg) schade die voortvloeit uit de inhoud van deze website. Wij kunnen ook niet worden verplicht om eventuele (vermeende) fouten op deze website te herstellen of aan te passen.

Nederlands Recht

Het Nederlands recht is van toepassing.